mie. dec. 6th, 2023

O lume întreagă este în doliu după ce actorul Matthew Perry, cel care i-a dat viață personajului emblematic Chandler Bing din serialul fenomen Friends, a încetat din viață în mod subit, la doar 54 de ani. Actorul a fost găsit fără suflare în vila sa din Los Angeles, iar fanii încă nu-și pot șterge lacrimile de pe obraz. Ultima imagine postată de vedetă pe Instagram i-a făcut pe fani să creadă că starul și-ar fi prevestit sfârșitul.

Cum a murit Matthew Perry, de fapt

În dimineața zilei de duminică, 29 octombrie, milioane de români au realizat că nu se vor mai putea uita niciodată la fel la serialul Friends, după ce vestea morții actorului Matthew Perry a devenit virală pe rețelele de socializare.

Cel care i-a dat viață ”regelui sarcasmului” Chandler Bing, așa cum a fost numit în repetate rânduri, ar fi murit înecat piscina locuinței sale din Los Angeles, în seara zilei de sâmbătă, 28 octombrie, potrivit primelor rezultate ale anchetatorilor și oamenilor legii aflați la locul faptei. Actorul avea 54 de ani când și-a dat obștescul sfârșit.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *