joi. dec. 7th, 2023

Ilie Sitaru, considerat martor-cheie, adus din Timiș în legătură cu uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, Ilie Sitaru i-ar fi găzduit, pentru o scurtă perioadă, pe cei trei atacatori care l-ar fi omorât pe omul de afaceri sibian, Adrian Kreiner în propria locuinţă.

Ilie Sitaru, bărbatul din județul Timiș, suspectat că i-a transportat și sprijinit pe cei trei indivizi, a primit, vineri seară, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru favorizarea infractorului.

Anterior, suspectul din Dolj, Laurenţiu Lăcătuşu, despre care Poliția spunea că „existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată” săvârșite asupra omului de afaceri Adrian Kreiner, în 6 noiembrie, în municipiul Sibiu, a fost eliberat din lipsă de probe.

În aceste momente se pregătesc propunerile pentru mandatele de arestare în lipsă a celor trei atacatori. S-a cerut inclusiv sprijinul Interpolului în încercarea de a o identifica și găsi pe femeia care se presupune că ar fi fost cea care a luat chirie aici, în Sibiu, locul unde indivizii s-au cazat vreme de trei nopți.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *