mie. dec. 6th, 2023

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul celor de la Genoa, este cel mai bine cotat fotbalist român potrivit site-urilor de specialitate.

Drăgușin, titular incontestabil la Genoa în Serie A, marcator în ultima etapă la victoria cu Verona (1-0), a ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii până în 2027. „Grifonul” a reușit astfel să se asigure că stoperul naționalei României va pleca la altă echipă doar în schimbul unei sume consistente de bani.

Echipele care se bat pentru transferul lui Radu Drăgușin

Pentru semnătura fundașului român se bat echipe din Premier League, așa cum a anunțat Florin Manea, agentul său. Acum, jurnalistul Nicolo Schira a dezvăluit ce echipe se luptă pentru semnătura sa.

Newcastle, surpriza sezonului precedent din Premier League și echipa patronată de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite îl monitorizează atent în această perioadă pe Radu Drăgușin, dar are concurență serioasă.

Și Tottenham, echipa pentru care au mai evoluat, de-a lungul timpului, fotbaliști precum Vlad ChiricheșGică Popescu și Ilie Dumitrescu, a cerut informații suplimentare despre internaționalul român.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *