joi. dec. 7th, 2023

O femeie din Brooklyn și-a anunțat propria moarte marți, într-o postare pe social media, spunând prietenilor și familiei că știe cât de iubită a fost.

Casey McIntyre, în vârstă de 38 de ani, a murit duminică. Femeia era bolnavă de cancer ovarian. Aceasta lucra ca editor la o publicație pentru copii, scrie New York Post.

„Un mesaj pentru prietenii mei: dacă citiți asta înseamnă că am murit. Îmi pare rău”, este mesajul lăsat de femeie.

McIntyre a postat și câteva fotografii în care era fericită alături de prieteni, dar mai ales alături de soțul ei, Andrew Gregory, și de fiica lor în vârstă de 18 luni, Grace.

„V-am iubit pe fiecare în parte cu toată inima mea și vă promit că am știut cât de iubită am fost”, a spus ea, adăugând că ultimele luni pe care le-a petrecut acasă alături de familie și de prieteni au fost „magice”.

Gregory a transmis că, din păcate, mesajul a fost mai scurt decât ar fi trebuit din cauză că starea ei s-a înrăutățit brusc.

„Casey ar fi vrut să termine această postare cu o listă de lucruri care i-au adus bucurie în timpul vieții și sunt îndurerat că nu voi vedea niciodată acea listă”, a scris bărbatul.

El își imaginează că soția sa ar fi pus pe listă: „fiica Grace, balenele, înghețata, prietenii ei dragi, statul la plajă, nepoatele și nepoții, cititul a 10 cărți în timpul unei vacanțe de o săptămână, părinții și sora, familia extinsă, înotul, un sandviș perfect și pe mine, iubitul ei scump”.

El le-a cerut prietenilor să comenteze la postare cu lucruri împărtășite cu aceasta și care le-au adus bucurie. Postarea a devenit virală.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *