mie. iul. 17th, 2024

Una dintre cele șase mașini Mercedes CLK GTR Roadster produse va fi scoasă la licitație în Statele Unite ale Americii, pe 17 noiembrie.

Modelul este unul de colecție, produs în 1997, și arată spectaculos, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Mașina care costă 12 milioane de euro, dar pe care nu o poți conduce mai mult de 4.000 de kilometri pe an

La licitație, organizatorii se așteaptă ca mașina să se vândă pentru un preț cuprins între 10 și 12 milioane de euro, scrie Marca.

Viitorul proprietar nu va putea, însă, să conducă mașina cât de mult va vrea, ca urmare a unei legi din Statele Unite ale Americii.

Paragraful de lege se referă la mașinile care au o valoare istorică și tehnologică foarte mare, categorie în care se încadrează Mercedes CLK GTR Roadster.

Legea nu va fi, foarte probabil, un impediment pentru viitorul proprietar. De altfel, din 1997 încoace, de când a fost lansată, mașina a înregistrat doar 170 de kilometri, pentru că a fost deținută de pasionați, care au ținut-o în colecții.

Mauro Icardi are cea mai scumpă mașină din lume

Wanda Nara, Mauro Icardi și copiii s-au mutat la Istanbul, după ce transferul atacantului argentinian la Galatasaray s-a făcut.

Mauro Icardi a jucat la Galatasaray și anul trecut, încheiat prin câștigarea campionatului, dar sub formă de împrumut. Acum, argentinianul a fost cumpărat pentru 10 milioane de euro.

Pentru câștigarea campionatului, Mauro Icardi și-a făcut un cadou spectaculos: achiziționarea celei mai scumpe mașini din lume, un Rolls Royce Boat Tail în valoare de 25 de milioane de euro, care poate fi văzut în galeria foto de mai jos.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *