joi. dec. 7th, 2023

Anunțul făcut de Antena 1 în legătură cu plecarea celor trei jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite a luat prin surprindere pe toată lumea. Mai ales că s-a încheiat colaborarea înainte cu 30 de zile de la un începerea filmărilor pentru noul sezon. Astfel, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor fi înlocuiți în celebra emisiune. De altfel, producătorii de la Antena 1 s-au orientat rapid către alți bucătari celebri din România.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au încheiat colaborarea cu Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din proiectul Chefi la Cuțite. Cei trei bucătari și-au motivat alegerea, precizând că au acumulat multă oboseală pe parcursul ultimelor sezoane. Aceștia au invocat stare de oboseală, deși sezonul 12 s-a terminat de filmat în luna aprilie a acestui an, scrie Ego.ro.

Se spune că cei trei nu vor rămâne pe margine, bucătarii purtând deja discuții cu concurența, ei fiind văzuți în Pache Protopopescu, în ograda ProTV.

Cum s-a ajuns aici

S-a aflat și care a fost motivul despărțirii.

„Motivul despărţirii – Refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”, a comunicat Antena 1.

Bazat pe formatul internaţional „Game of Chefs”, evoluat şi adaptat pieţei din România, „Chefi la Cuţite” este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane.

Cine vor fi noii juraţi de la Chefi la cuţite

Evident că nici Antena 1 nu va rămâne fără chefi. Există deja o listă cu nume care i-ar putea înlocui pe Dumitrescu, Scărlătescu, Bontea la Chefi la Cuțite.

Pe lista favoriților pentru noul sezon Chefi la Cuțite se numără Nicolai Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia.

Bucătarul Ștefan Popescu a fost invitat de multe ori la Chefi la cuțite și are o carieră de peste 30 de ani în domeniul culinar. Florin Ivan deține un restaurant de lux în zona de nord a Capitalei. În schimb, Chef Orlando Zaharia s-a angajat pentru prima dată în bucătăria unui hotel din Capitală, iar Nicolai Tand este prezent aproape zilnic în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *