sâm. mai 18th, 2024

Deputatul George Simion a acumulat datorii de mii de euro la primărie. Președintele AUR s-a trezit cu poprire pe conturi, în urmă cu câteva luni.

În primăvara acestui an, fostul președinte ANAF, Lucian Heiuș, lansa un atac direct la adresa parlamentarilor Diana Șoșoacă și George Simion, acuzându-i că nu-și plătesc impozitele.

”Marea majoritate (a demnitarilor) da (își plătesc taxele). Din păcate există și persoane care nu. Culmea e că chiar Diana Șoșoacă și George Simion sunt printre parlamentarii care sunt executați de ANAF pentru neplata unor amenzi și unor cheltuieli judiciare”, spunea Lucian Heiuș la B1 TV.

George Simion și-a plătit impozitul auto, de 50 de lei pe an

George Simion, șeful unui partid cu 20% în sondaje și un posibil candidat pentru Cotroceni, a primit, în perioada mai 2022 – martie 2023, nu mai puțin de șapte somații și trei notificări de plată din partea biroului local de taxe și impozite, pe adresa de domiciliu din județul Vrancea.

Pe baza acestor documente, primăria localității Garoafa a emis mai multe titluri executorii. Potrivit informațiilor FANATIK, la data de 23 martie 2023, pe numele lui George Simion au fost transmise un titlu executoriu pentru suma de 15.000 de lei și o situație actualizată, cu toate datoriile pe care deputatul le avea la acea dată.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *