mie. dec. 6th, 2023

Wow, cât a trebuit să plătească o femeie pe o porție de crab la restaurant! Turista japoneză care se află în vizită în Singapore i-a pus imediat pe angajații restaurantului să sune la Poliție!

Cât a trebuit să plătească o femeie pe o porție de crab la restaurant

O turistă japoneză a avut parte de șocul vieții sale, în timpul unei excursii făcute în Singapore. Femeia a decis să meargă la restaurant, unde a comandat un fel de mâncare specific pentru Singapore, iar recomandarea a venit chiar de la ospătar.

Junko Shinba, în vârstă de 50 de ani, a explicat pentru AsiaOne că unul dintre chelneri i-a recomandat mâncarea care este renumită în Singapore și în țara vecină Malaezia. Însă, ce nu știa turista este că felul respectiv de mâncare era preparată cu un crab regal de Alaska, care se vinde cu 20 de dolari per 100 de grame la acel restaurant. 

Nota de plată a fost uriașă

Ospătarul i-ar fi spus că mâncarea costă 20 de dolari, dar fără să explice că prețul se raportează la suta de grame și nu la întreg produsul. Ei bine, când a vent nota de plată, femeia i-a pus imediat pe angajații restaurantului să sune la poliție, deoarece avea de achitat 1.000 de dolari!

De cealaltă parte, un reprezentant al firmei care deține restaurantul a declarat pentru Insider că turiștilor li s-a prezentat întreg crabul înainte de a fi preparat „pentru a se evita orice eroare de comunicare”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *