sâm. mai 18th, 2024

Un client de fast food a rămas șocat după descoperirea pe care a făcut-o într-o șhaorma! De fapt, bărbatul este jurnalist și a vrut să vadă ce conține, de fapt, șhaorma care se vinde la atâtea astfel de restaurante, așa că a dus mai multe astfel de produse la control. Rezultatul l-a scârbit pe loc!

Ce a găsit un client în shaorma pe care a cumpărat-o

Un jurnalist din Marea Britanie a vrut să vadă ce conține, de fapt, shaorma care se vinde în foarte multe localuri fast food din Londra, așa că a cumpărat produsul din mai multe shaormerii și le-a dus la un laborator pentru a fi analizate.

Rezultatul l-a șocat! Dacă cei mai mulți clienți cred că atunci când cumpără shaorma mănâncă un produs cu carne de vită sau de oaie, ei bine, aceștia s-au înșelat amarnic! Dintre toate shaormele duse la analiză, în număr de 9, doar una conținea carne de miel. În rest, toate conțineau carne de…cal!

Cu shaorma la laborator

”Înspăimântător. Ceea ce este cu adevărat trist este că doar un singur magazin din nouă a folosit miel. Dacă pot scăpa și nu îi costă nimic, o vor face iar!

Este important de știut că, de multe ori, în aceste magazine de kebab, vânzătorii le spun oamenilor că este miel, dar în realitate conține și carne de vită și de porc. S-ar putea să nu ne pese din ce este făcut, dar ar trebui să putem lua decizii în cunoștință de cauză și ar trebui să fie pedepsiți acești oameni care adaugă doar lucruri la întâmplare. Citește și Shaorma de casă, reţeta lui Chef Joseph Hadad. Ingredientul secret folosit de celebrul bucătar

Atâta timp cât au gustul pe care îl au, tot aș mânca chiar dacă ar avea oameni în el. Nu sunt sigur că aș merge atât de departe, dar fiecare face ce crede”, sunt câteva comentarii, potrivit ladbible.com.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *