sâm. apr. 20th, 2024

Camelia, o tânără în vârstă de 32 de ani, mamă a trei copii, a fost găsită moartă pe banchet din spate a unei maşini, într-o parcare din Focşani, după ce soţul a dat-o dispărută în urmă cu câteva zile.

Tânăra din Focşani era mama a două fetiţei şi unui băieţel şi deţinea un salon de înfrumuseţare în Focşani. În urmă cu câteva zile, soţul ei a dat-o dispărută, după ce aceasta nu a mai venit acasă şi nici nu a reuşit să o contacteze.

Ea a fost găsită moartă, ieri, pe bancheta din spate a unei maşini, în faţa Mausoleului Eroilor din carierul Sud din Focşani. Soţul ei a fost cel care a găsit-o şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

„Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Soţul Cameliei a postat un mesaj de adio pe reţelele de socializare.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *