mie. dec. 6th, 2023

La balta de pescuit de la Cârja, un martor ocular a asistat la intervenția procurorilor DNA în momentul prinderii în flagrant a președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu. Întreaga desfășurare de forțe a avut loc chiar în fața locuinței sale. „Le-am dat și curent electic cu un prelungitor, că aveau nevoie să scoată la imprimantă”, a povestit martorul, pentru Libertatea, care a mers la fața locului. 
La capătul din sud-est al județului Vaslui, la granița cu Republica Moldova, în localitatea Cârja, Farmazon, așa cum este cunoscut omul de afaceri Emil Savin, deține o rezervație piscicolă. Domeniul se întinde pe câteva zeci de hectare. O mică deltă.  Acolo a fost organizată partida de pescuit, unde Dumitru Buzatu dorea să prindă „peștele ca lumea”, după cum spune el pe interceptările DNA. „Peștele”, adică banii. Polițiștii și echipa DNA Iași s-au plasat la mai puțin de o sută de metri de poarta care marchează intrarea în domeniul pe care îl deține omul de afaceri Emil Savin pe Valea Prutului.
Patru mașini l-au așteptat să-l prindă „Mi-am dat seama că se întâmplă ceva în momentul în care am văzut că o mașină stă de multă vreme acolo în acea curbă. Era de câteva ore. Prima dată m-am gândit că poate așteaptă pe cineva de la pescuit. Apoi, am văzut și a doua mașină aici, pe uliță”, ne spune martorul, indicând locurile în care procurorul DNA și polițiștii au stat la pândă. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *