lun. iun. 17th, 2024

Astrologul Nostradamus, al cărui nume complet era Michel de Nostredame, a făcut cândva mai multe predicții cu privire la viitorul familiei regale. El a spus când va muri regina Elisabeta a II-a, cât timp va domni fiul său, regele Charles al III-lea, dar și cine îi va lua locul pe tron. 

Michel de Nostredame, cunoscut ca Nostradamus, a știut perioada aproximativă când regina Elisabeta a II-a se va stinge din viață. El a prezis că monarhul va muri „în jurul anului 2022, la aproximativ 96 de ani‟, fapt care s-a și adeverit. 

Două alte predicții amenință acum familia regală britanică – cât timp va domni regele Charles al III-lea și cine va fi bărbatul care îi va prelua, „în mod neașteptat‟, atribuțiile. Iată ce a prezis celebrul astrolog! 

Nostradamus, despre domnia regelui Charles al III-lea

Mario Reading, expert în astrologia secolului al XVI-lea, a reinterpretat profețiile lui Nostradamus despre evenimentele actuale. Una dintre ele face referire la domnia regelui Charles al III-lea. 

În urmă cu 447 de ani, celebrul Nostradamus a prezis că domnia regelui Charles al III-lea ar putea fi foarte scurtă și că el va abdica din cauza presiunii societății: „Prințul Charles va împlini 74 de ani în anul 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, vor persista‟, se arată în cartea lui Mario Reading. 

Mai mult decât atât, Nostradamus a prezis că moștenitorul tronului va fi „un bărbat care nu s-a așteptat niciodată să devină rege‟. Cine ar putea fi viitorul monarh.

Cine ar putea fi următorul Rege al Marii Britanii 

Mario Reading sugerează că predicția lui Nostradamus s-ar putea referi fie la Prințul Harry, care nu s-ar aștepta să urce pe tron, fie la australianul Simon Dorante-Day, care pretinde că ar fi fiul secret al regelui Charles al III-lea și al Camillei Parker. 

Asta înseamnă că prințul William, care se așteaptă să îi ia locul tatălui său, va fi scos din calcule?‟, se întreabă Mario Reading și, cel mai probabil, toți fanii regali.

Simon Dorante Day jpeg

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *