lun. oct. 2nd, 2023

Dani Oțil nu mai apare la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1! Însă, fanii trebuie să stea calmi, pentru că nu este o decizie definitivă, ci una temporară. Celebrul prezentator TV a fost cooptat de stuff într-un alt proiect.

Dani Oțil nu mai este la Neatza cu Răzvan și Dani

Așadar, Dani Oțil lipsește de lângă Răzvan Simion timp de o lună, în care va filma pentru o emisiune surpriză. În locul lui va fi Florin Ristei, care oricum era în peisajul emisiunii, dar avea un rol secundar.

Noul sezon al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 a venit cu unele schimbări majore. Atât în privința platoului din care se desfășoare fiecare ediție de matinal, cât și a formulei de prezentatori.

Matinalul de la Antena 1, care bucură diminețile telespectatorilor de mulți ani, a suferit unele schimbări odată cu începerea noului sezon. Astfel, fanii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani au putut remarca faptul că platoul a îmbrăcat ”haine” noi.

Nu este singura schimbare la matinalul Antenei 1

Dar aceasta nu este singura schimbare produsă la emisiune, pentru că și componența echipei a avut de suferit. Printr-un anunț neașteptat pe internet, jurnalistul Bogdan Radu Ocnaru a anunțat că și-a încheiat colaborarea cu matinalul prezentat de Dani Oțil și Răzvan Simion.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *