sâm. iun. 15th, 2024

Solistul de muzică populară Constantin Enceanu ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Impact.ro, despre afacerea lui, localul din Filiași, dar și despre concertul pe care-l va susține, pe 12 octombrie, la Arenele Romane din București. Surpriză, însă! Pe afiș e trecută și Niculina Stoican, șefa lui, cu care se află în plin proces. Iată cum a reacționat Constantin Enceanu, la aflarea veștii.

Constantin Enceanu supraveghează îndeaproape propria afacere

Constantin Enceanu deține un local, în valoare de aproape 100.000 de euro, la Filiași. Nu are timp să se ocupe de aprovizionare, de mâncare sau de livrări, lăsând afacerea pe mâna familiei. Recunoaște însă că verifică bunul mers al lucrurilor:

”Nu mă ocup pe partea financiară, eu îi ajut să fie ordine, curățenie, sunt un fel de CTC. Nu mă bag în nimic, căci nu am atât timp”, ne-a mai declarat Constantin Enceanu, exclusiv pentru Impact.ro.

Enceanu ca cânta pe aceeași scenă cu Niculina Stoican, pe care a dat-o în judecată

Surpriză! Deși se află în plin proces cu Niculina Stoican, șefa lui de la Ansamblul folcloric, pe motiv că, în ultimii ani, nu i s-a mai mărit salariul, iată că cei doi artiști, reclamant și pârât, figurează pe afișul unui mare spectacol, ”Origini 2023”, care va avea loc pe 12 octombrie, la Arenele Romane din București.
Constantin Enceanu ne-a vorbit cu diplomație despre această situație, oarecum incomodă pentru ambele tabere:

”Nu mă interesează distribuția. Și ce dacă este și Niculina? Una este procesul, una e colaborarea, fiecare are evenimentele lui. Nu m-am interesat de distribuția unui spectacol, eu nu fac greșeala asta, mă duc să-mi fac treaba. Cel care organizează are în vedere să ia niște artiști ca lumea. Doar la tv nu vreau să apar în platou cu te miri cine. Cu Niculina este loc de Bună ziua!”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *