mie. iul. 17th, 2024

A murit Nicușor de la Brăila! A devenit foarte popular, după ce mai multe filmulețe cu el au ajuns pe Internet! Cu toate acestea, viața lui a fost una foarte grea, fiind un om al străzii.

A murit Nicușor de la Brăila

Nicușor de la Brăila a murit! Este anunțul zilei, care va întrista mulți fani de-ai săi. Bărbatul a avut o viață grea și trăia pe străzile din Brăila. A devenit foarte cunoscut după ce mai multe filmulețe cu el au apărut pe Internet, postate de tinerii din oraș.

Celebrul ”Nicușor de la Piața Mare”, cum mai era cunoscut a devenit un adevărat personaj, după ce Mihai Bendeac l-a imitat în emisiunea sa de la Antena 1 ”În Puii mei”.

Avea 42 de ani

Ei bine, vestea tristă a venit în urmă cu scurt timp. Omul străzii a murit la Spitalul Județean de Urgență, unde a ajuns după ce ar fi băut o substanță toxică. A ajuns de urgență la spital, în stare gravă și a fost internat direct pe secția de Terapie Intensivă, însă cu toate eforturile depuse de medici, bărbatul a decedat.

Avea doar 42 de ani și îl chema Nicolae Stângă. Necropsia va stabili cu exactitate cauza morții. Costurile înmormântării vor fi suportate de administrația locală, mai exact Direcția de Asistență Socială.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *