lun. iun. 17th, 2024

Fostul mare jucător Ilie Năstase (77 de ani) a oferit câteva declarații tari duminică, înainte de startul „Țiriac Foundation Trophy”, turneul feminin care se dispută săptămâna aceasta la Centrul Național de Tenis.

Năstase a fost invitat special la conferința care a prefațat turneul din Capitală, care se desfășoară într-un cadru improvizat, în baza de pregătire și antrenament a Federației Române de Tenis. Nasty și-a spus din nou marele of, faptul că Arenele BNR din complexul din Cotroceni sunt în continuare inutilizabile.

Exasperat că terenurile stau în continuare sub lacăt, „Nasty” l-a pus la zid pe Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

„Eu cred că, după mine şi domnul Ţiriac, ar trebui să mai vină cineva să continue treaba asta (n.r. – să ducă mai departe tradiția tenisului românesc). Altfel, tot în parcare o să jucăm, pentru că domnul Isărescu nu o să cedeze. (…) Omul nu are treabă. 

Din păcate, puterea civică nu există în România. Trebuia să mergem 20.000 de oameni la bancă acolo, pentru că ăla este locul tenisului. Am avut turneu 21 de ani, acolo am jucat meciurile de Cupa Davis, acolo e toată tradiţia. La un moment dat, locul se numea «Arenele BNR Ţiriac Năstase», dar Isărescu ne-a luat şi numele ăla. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *