sâm. iun. 15th, 2024

La început de septembrie, proprietarul unui restaurant din Eforie Nord a reușit să ajungă „celebru” pe rețelele de socializare pentru mesajul său. Pare o glumă, dar este cât se poate de real!

Chiar dacă serile au început să fie mai răcoroase, litoralul românesc tot reușește să-și țină aproape, cel puțin până la finalul lunii septembrie! Dat fiind faptul că sezonul estival s-a terminat, s-au dus marile eforturi ale localurilor care voiau să impresioneze și funcționează, în prezent, cât să acopere un minim necesar.

Anunțul de la restaurantul din Eforie Nord

Pentru a pune punct lungilor întrebări care nu-și aveau rostul, patronul a anunțat, din start, ce nu se mai găsește la localul său:

„Anunț! Nu avem: pizza, mititei, hamsie și nici ciorbă de burtă. Ne plac și nouă… dar nu avem!”, a transmis el.

Anunțul din Eforie Nord / Sursă foto: Facebook

„Lista era mai scurtă dacă scriați ce aveți!”, „Faliment?”, „Aia e”, „Trebuie să dați stingerea”, „Cinstiți!”, „Asta este Eforie…”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Reclamații la un hotel din stațiune

La finalul sezonului estival, mulți turiști care au ales Eforie Nord și au fost cazați într-un hotel de 3 stele, renumit pentru piscinele sale exterioare, s-au plâns de condițiile de acolo. Totul a pornit de la postarea unei românce pe nume Andreea Silvia, care a atras atenția cu privire la neregulile cazării. Ulterior, alți internauți și-au spus propria poveste.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *