lun. iun. 17th, 2024

Maestrul Mihai Voropchievici vine cu un nou tip de horoscop săptămânal, intitulat generic Jocul viitorului. În emisiunea Adevăruri ascunse de la antena3.ro, numerologul a făcut prognoze pentru toate zodiile, bazate pe niște figuri geometrice de diverse culori!

„Am adus o noutate pentru voi, că ați simțit lipsa elementului care îl aveam înainte, și ăsta se numește Jocul viitorului. Adică prognoze pentru toate zodiile, bazate pe niște figuri geometrice – un patrat, ăsta e orizontul, un bulgare de foc – soarele – deci fiecare are o anumită semnificație. Tot felul de culori, tente.

Jocul viitorului este a patra divinaţie grafică, după Tarot”, a anunţat Mihai Voropchievici

Aşadar să vedem previziunile pe care le aduce Jocul viitorului.  

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Albul, carte foarte bună pentru Berbec. Simbolizează o protecție foarte puternică, din partea unei persoane cu funcție bine pusă. Dar persoana asta poate să fie cineva pe care nici nu l-aţi văzut vreodată, dar care v-a ţinut sub observație.

Ai în săptămâna următoare o predispoziție spre elan spiritual și totodată vei deveni generos. O să faci cadouri, o să ajuți pe cineva, dai dovadă de altruism. Deci Berbecul, sub protecția unei persoane influente, devine mult mai bun și mai atașat de oameni. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur

La Taur este patratul, o carte neutră, dar totuși pozitivă. Simbolizează începutul unei noi acțiuni. Taurii pot intra într-o nouă profesie, îşi pot schimba locul de muncă sau, pur și simplu, pot să-și schimbe din prietenii vechi care nu mai dau randament.În tot cazul, pentru săptămâna următoare aceşti nativi vor avea parte de o realizare materială substanțială. Şi ce le place? Tauri dacă au bani, sunt cei mai fericiți…

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Orizontul e nedefinit, dar este o carte foarte bună, pentru că nu știi ce se află la orizont. Iar pentru Gemeni înseamnă o săptămână cu un echilibru foarte bun. Veți fi stăpân pe situație.

Aveți șansa să faceți o călătorie sau o deplasare undeva. Pentru cei cu dare de mână și care n-au luat concediu se anunță o călătorie în străinătate. Cei singuri vor avea șansa unor descoperiri pasionale.

Înaintați ușor, cu siguranță, pentru că în final aveți parte de reușită, de succes. Dacă e cazul să schimbați un loc de muncă, succesul e garantat prin semnarea unui contract foarte bun. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Pentru Raci, Bulgărele de foc are o semnificație mai degrabă pozitivă. Simbolizează rapiditatea cu care se vor mișca în săptămâna asta toți nativii. Și de ce? Pentru că au niște interese personale și se prevede o schimbare de situație benefică. Dar prin multă alergătură veți obține ceea ce vă doriți, în final. Un verdict fantastic: șansa e de partea Racilor în săptămâna asta!

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu

E Cenuşiu la Lei, o carte neutră care simbolizează timpul, înțelepciunea, puterea de reflecție, liniștea, singurătatea sau asocierea cu niște persoane în vârstă. Pot fi bunici, oameni școliţi, care dau dovadă de o seriozitate extraordinară și care, pur și simplu, caută să aducă liniștea în viața Leului.

Dar pe lângă liniștea care o caută aceste persoane care n-au niciun interes decât să vadă un Leu fericit, apare o recompensă tardivă pentru ceva care aţi făcut mai demult și care nu vi s-a onorat financiar. Şi te cam șochează, aproape că nu-ţi vine să îi iei.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Piscul – un triunghi ascuțit – e o carte neutră care simbolizează pentru Fecioare un nou început, demararea unei acțiuni. Dacă sunt oameni de afacere, se lansează într-o nouă afacere, o acțiune nouă.

Dar la fel de bine poate să fie începutul unei poveşti de dragoste, un partener amoros. Veți cunoaște un tânăr sau o tânără, veți avea energie combativă. Dar în tot cazul, pentru cei care au stat în expectativă în săptămânile precedente, au șanse acum să se lanseze în afaceri, în dragoste, în orice își doresc..

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanță

Divinaţia grafică aduce Balanţelor cartea Roșie, ce e mai degrabă pozitivă. Ai o energie benefică bine canalizată, ai forță activă cum n-ai avut până acum și poți să domini o situație în care ești pusă față în față cu o anumită persoană, reprezentând niște lucruri. Ai dinamism, ai combativitate. Și datorită acestor două calități, pentru săptămâna următoare, reușita este de partea ta. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul primește din astral o carte excelentă. Soarele și Cosmosul sunt cărți fantastic de puternice. Poate cea mai bună carte care simbolizează reușita și vă spune că este momentul să întreprindeți ceva, să acționați. Cu alte cuvinte, da, acționați fără restricții, fără frică, fără temere, pentru că veți reuși! Reușita va fi excepțională, dar la fel de bine veți auzi și despre deznodământul fericit al unei situații care v-a ținut undeva așa, în suspans. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Pentru Săgetător,căruia îi place să joace cu timpul, Clepsidra. Cartea are 11,  unu sus şi unu jos, simbolistica timpului. Este o carte instabilă, aveți grijă este când bună, când rea. Așa va fi și săptămâna viitoare. O zi mai bună, una mai puțin bună.

Se referă la tot ce înseamnă pasiune, sentimentele exclusive, posesivitate, gelozie, uneori duritate în convorbire și ulterior atenționare cu privire la cum manevrați banii. Este începutul unei noi acțiuni în profesie. Acest început îți va aduce o realizare financiară importantă. O întâlnire cu o persoană vârstnică poate pune bazele unei relații benefice atât profesional, cât și personal. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornul are Zborul. Se ridică și el din negură muncii și săptămâna asta dă dovadă de prietenie. E plin de sentimente altruiste și pozitive. Are multe influxuri benefice. Vrea neapărat schimbări, dar schimbări rentabile. Şi chiar vor veni aşa.

Vă veți bucura de întoarcerea unei persoane pe care n-ați mai văzut-o de mult sau care n-a dat semne, n-a comunicat în ultima perioadă. O vizită vă așteaptă, puteți să o faceți voi sau să primiți la fel de bine pe cineva în vizită. Oricum, e o săptămână în care vă puteți face multe relații amicale.  

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul are Negru, şase. O cifră bună, dar o carte dificilă, care e mai degrabă negativă. Iar  negativitate se referă la sfârșitul unei situații, a unei situații care v-a ținut mult timp destul de încordați. Şi ca să scăpați de această situație se impune automat o transformare. Deci luați hotărâri benefice, gândiți-le bine, deoarece asta înseamnă sfârșitul unui eșec de care v-aţi temut foarte mult.

Deci cât e ea de negativă și dură, are final fericit.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Pești

Peștișorii au galbenul, carte pozitivă care simbolizează renașterea, o reînnoire, un sens benefic al tuturor lucrurilor care vă înconjoară. Aveți parte de libertate, ceea ce vă doriți foarte mult și vă salvați totodată dintr-o situație dificilă în care ați intrat de bunăvoie, cu promisiuni pe care nu l-ați onorat.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *