lun. iun. 17th, 2024

Un fost poliţist de la Secţia 5 din Braşov a fost prins în timp ce vindea droguri între blocuri chiar în timp ce era îmbrăcat în uniformă. În locuinţa sa anchetatorii au găsit şi haşiş. Bărbatul a fost dat afară din poliţie şi reţinut pentru 24 de ore.

Un poliţist care ar fi trebuit să fie de partea legii şi să o respecte cu sfinţenie a trecut în tabăra infractorilor. Colegii săi au făcut percheziţii domiciliare la bărbat acasă, acolo unde au găsit droguri. Bărbatul care s-a tranformat în traficant de droguri în timpul liber, nu ar fi la prima încălcare a legii. Conducerea IPJ Braşov l-ar fi destituit din funcţie în urmă cu puţin timp, după ce ar fi comis mai multe ilegalităţi. 

Potrivit informaţiilor Observator, poliţistul se afla de ceva vreme în vizorul DIICOT. În locuinţa sa au fost găsite droguri, mai exact haşis, nu cocaină, dar nu este clară pentru moment cantitatea. Individul ar fi comis şi alte ilegalitați despre care colegii lui știau, inclusiv trafic de droguri. Bărbatul a fost destituit joi.

„Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul IPJ BRAȘOV. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului. Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale” ne-a transmis IPJ Braşov. 

Sindicatul Europol a publicat şi o fotografie cu agentul îmbrăcat în uniformă în momentul în care a fost prins. „Unii „colegi” au intrat în Poliţie crezând că pot beneficia de cea mai bună „acoperire” pentru activităţile ilegale pe care le desfăşoară. Tânărul din imagine, încă poliţist, a fost prins azi dimineaţă, printre blocurile dintr-un cartier din Braşov, în uniformă de poliţie, în timp ce vindea cocaină unui „client” mai special. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piaţă este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Oare inspectorul șef al IPJ Brașov, chestorul Flucuș, în afară de semnarea mapelor, ce păzește?!”, a transmis Sindicatul Europol.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *