sâm. apr. 20th, 2024

Doi turiști români povestesc pe Youtube ce experiență au avut cu o vacanță all inclusiv în localitatea Burgas Obzor din Bulgaria. Ei povestesc că s-au simțit răsfățați, atât din punctul de vedere al ofertei culinare, cât și din punctul de vedere al ofertei la SPA-ul hotelului unde au fost cazați. Însă când au precizat că au plătit 400 de euro pe noapte, mulți internauți au replicat că prețul este exagerat de mare.

Cei doi tineri au filmat întreaga experiență – tot ce oferă hotelul pentru cei 400 de euro pe noapte, de la micul dejun, prânz și cină, până la spațiile amenajate pentru relaxare.

Din imagini rezultă cât de greu le-a fost să aleagă între zeci de feluri de mezeluri, brânzeturi, dulciuri și fructe la bufetul suedez, dar și cum au renunțat la dietă ca să se bucure de acest răsfăț culinar.

Însă prețul este cam piperat, spun alți turiști români.

„Si noi am fost anul trecut la bulgari la hotelul imperial de patru stele cu all- inclusiv pentru doi adulți si un copil de 12 ani am platit 4400 lei pentru 6 zile mi se pare cam mult 400 euro pe noapte si vacanta a fost in iulie aproape de plaja. Și am fost și anul acesta tot la bulgari la vila Valentina cu 2000 pentru 6 zile doar că aici nu prea a fost pe gustul nostru”, comentează un internaut.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *