lun. iun. 17th, 2024

Olimpiu Moruțan a fost dorit de mai multe echipei în această vară, iar Giovanni Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că jucătorul a ratat un transfer excelent în Portugalia.

În cele din urmă, așa cum impresarul a anunțat într-o ediție precedentă a FANATIK SUPERLIGA, internaționalul român a fost cedat de Galatasaray sub formă de împrumut la Ankaragucu.

Olimpiu Moruțan a ratat un transfer de senzație la Braga

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, agentul Giovanni Becali a mărturisit că este dezamăgit de faptul că nu a putut încheia transferul lui Olimpiu Moruțan la formația portugheză Sporting Braga.

”Moruțan era cerut de multe echipe. În speță, Palermo, Bari, echipe care se bat la promovare, chiar Pisa unde a fost. Dar cea mai frumoasă ofertă a făcut-o Braga, echipă care se pregătea atunci să joace preliminarii pentru a intra în Champions League. Este în Champions League.

A făcut o ofertă frumoasă de 4,5 milioane, plus 500.000 pentru împrumut și un salariu frumos pentru jucător. Eventual dacă se făcea opțiunea, care era obligatorie condiționată de meciurile jucate.

Galatasaray nu s-a opus, dar s-a întârziat, Braga nu mai avea timp. M-au chemat, dar Galatasaray aștepta ceva de prin Arabia, că-l vor vinde acolo cu 7, cu 10 milioane. Din cauza asta s-a întârziat și a picat. Ar fost cel mai reușit transfer din ultimii 2 ani”, a declarat Becali.

Ce urmează pentru Moruțan

Giovanni Becali a vorbit și despre viitorul lui Olimpiu Moruțan, după ce i se va încheia împrumutul în vara viitoare la Ankaragucu. ”Acum joacă împrumut la o echipă din Ankara, principalul obiectiv este să se salveze de la retrogradare, apoi vom vedea dacă cluburile se vor înțelege între ele.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *