sâm. mai 18th, 2024

O doctoriță din Sibiu a ajuns în comă, în Bali. Nora Țichindeleanu, mama unui copilaș de doar 4 ani, a suferit un accident de scuter în timp ce se afla în vacanță. Femeia se afla la prima ei călătorie în afara țării, iar acum prietenii ei strâng bani ca s-o aducă acasă.

O doctoriță din Sibiu a ajuns în comă, în Bali. Vacanța exotică a Norei, alături de soț și prieteni, s-a dovedit a fi un adevărat coșmar, după ce scuterul condus de Adrian Bartoș (19 ani, Satu Mare), pe care se afla și ea, a fost implicat într-un violent accident rutier. La un viraj aceștia au fost loviți de un camion. Adrian Bartoș a murit pe loc, iar Nora a fost dusă la spital cu multiple leziuni.

Doctorița a fost operată de urgență, iar acum starea ei de sănătate este mai bună. Prietenii și familia doresc să o aducă în țară, dar costurile unui transport medical special este foarte mare. Aceștia au creat o pagină de strîngere de fonduri unde în nici 24 de ore jumătate din suma necesară a fost deja strânsă.

ADVERTISING

Costul transportului medical internațional este exorbitant și mult peste ceea ce își poate permite familia Norei. Cheltuielile includ aranjamente medicale de zbor, personal medical specializat, echipament și logistică.” este o parte din descrierea făcută de prieteni pe pagina de donații.

Soțul Norei spune că el și soția lui nu au asigurare medicală de călătorie și sunt practic obligați să suporte toate costurile: „Nu pot găsi cuvinte de recunoștință pentru acest minunat cont GoFund. Uneori plâng când mă gândesc la ce se întâmplă. De asemenea, plâng pentru că sper că toate gesturile voastre uimitoare nu vor fi în zadar. Din păcate, nu aveam asigurare medicală de călătorie și ceea ce faceți voi toți (prietenii mei și chiar oameni pe care nu i-am întâlnit în viața noastră) este ca un miracol.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *