lun. iun. 17th, 2024

Pasionații de Formula 1, dar nu numai, se întreabă mereu în ce stare se află fostul campion Michael Schumacher, care a fost victima unui accident de schi cumplit, în anul 2013. Acum s-a aflat adevărul.

Vești triste legate de Michael Schumacher

Michael Schumacher a avut un accident de schi îngrozitor. Se întâmpla în anul 2013, când campionul de Formula 1 s-a lovit puternic la cap pe o pârtie de schi. Starea lui a fost gravă, iar un apropiat a spus acum ce s-a întâmplat în ultimele 3500 de zile.

Familia fostului mare campion ține departe toți curioșii care ar vrea să afle cum se simte Michael Schumacher. Totul este învăluit în mister și mai apar câteodată știri care dau speranțe fanilor lui Schumi. Adevărul însă se pare că este altul, după cum a recunoscut un apropiat al său. Roger Benoit, jurnalist și un apropiat de-ai lui Michael Schumacher, crede că nu mai e nicio speranță ca germanul să-și revină. Citește și Un Ferrari condus de Michael Schumacher în 1998 s-a vândut la licitație. Ce sumă s-a obținut pentru bolidul de Formula 1

”Asta spune totul”

”Există un singur răspuns la această întrebare (n.r. dacă starea lui Michael Schumacher a progresat) și este cel dat de Mick într-unul dintre rarele interviuri pe care le-a dat. Anul trecut, a spus ‘Aș da totul pentru a vorbi cu tata’. Asta spune totul despre ce s-a întâmplat cu tatăl său în ultimele 3.500 de zile. Este un caz fără speranță”, a spus Roger Benoit, citat de Daily Mail.

Corinna Schumacher, soția septuplului campion mondial, este cea care duce tot greul. A încercat din răsputeri în ultimii 10 ani să țină secret cum se simte fostul pilot, iar acest lucru ar fi măcinat-o, susține Eddie Jordan (74 de ani), fostul patronul al echipei de Formula 1 Jordan. Citește și Michael Schumacher, fotografiat pe ascuns de un prieten. Ce s-a întâmplat cu imaginea care a fost scoasă la vânzare cu peste un milion de euro

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *