lun. iun. 17th, 2024

Simona Halep, suspendată provizoriu de anul trecut pentru dopaj, aștepta cu sufletul la gură decizia în cazul său, care trebuia anunțat săptămâna aceasta. Din păcate, aceasta este, din nou, amânată.

Un răspuns care întârzie nejustificat at de mult

Cu toate că sportiva noastră a cerut să fie judecată cât mai repede, iată că verdictul întârzie nejustificat de mult. A așteptat luni de zile să își poată dovedi nevinovăția, audierea ei fiind amânată de nu mai puțin de 3 ori. Cazul este judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din tenis.

„Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, care era așteptată săptămâna aceasta, va fi amânată în continuare. Acest lucru este teribil de dezamăgitor, deoarece am spus în mod constant că tot ceea ce cer este să fiu judecată. Este greu de explicat cât de mult m-au afectat şi mă afectează în continuare aceste întârzieri”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Jucătoarea din Constanța a fost audiată în finalul lunii iunie, dar încă așteaptă verdictul din partea tribunalului independent Sports Resolutions. Și este ținută, în continuare, pe tușă, fără niciun răspuns. Suspendarea maximă pe care Simona Halep ar putea să o primească este una de 4 ani. În cazul în care nu va fi mulțumită de rezulat, există șansa să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), ultima instanță pentru astfel de situații.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *