mar. iul. 23rd, 2024

femeie a adoptat un băiețel orfan, care dormea pe străzi. Gestul făcut de o femeie din Marea Britanie față de un copil orfan a transformat viața amândurora într-o manieră total neașteptată. Amândoi avuseseră o viață grea și fuseseră respinși de oamenii care ar fi trebuit să-i iubească. Femeia și băiețelul, nedorit de nimeni, au creat conexiune unică, în care iubirea părintească a vindecat rănile trecutului.

O femeie a adoptat un băiețel orfan, care dormea pe străzi. Victoria, 43 de ani, o femeie ce nu putea rămâne însărcinată, a adăpostit în casa ei un băiețel al nimănui ce frecventa școala în care aceasta lucra. Victoria iubea copiii, motiv pentru care a ales să lucreze la o școală, ca femeie de serviciu. Asemenea atâtor femei, Victoria trăia cu drama faptului că nu a putut rămâne niciodată însărcinată. Acesta a fost și motivul pentru care fostul ei soț a divorțat de ea și s-a recăsătorit cu o femeie ce i-a putut oferi un copil. Tristețea Victorie nu avea să mai dureze pentru mult timp, căci menirea ei era aceea de a schimba destinul unui băiețel orfan pe care mama sa îl alungase de acasă, notează news.amomama.com.

În weekend, Victoria mergea într-un oraș din apropiere pentru cumpărături. Când a revenit, mai pe seară, și se îndrepta spre casă a auzit un zgomot ciudat.

„Cine e acolo?”, a strigat ea, speriată. Victoria a lăsat jos sacoșele cumpărături și s-a apropiat cu atenție în direcția zgomotului. Când s-a uitat cu mai multă atenție, s-a simțit copleșită de ce a văzut. Un băiețel mic, de aproximativ 7-8 ani, stătea ghemuit de frig în, pragul ușii ,și o privea speriat, cu ochii mari și plânși.

„Te rog… Te rog, lasă-mă în pace!”, a strigat el.

„Dragul meu, e în regulă”, a spus ea cu blândețe.

Victoria a realizat imediat, că îl cunoștea pe micuț și că era de fapt unul dintre elevii de la școala unde lucra!

„Sammy, ce s-a întâmplat? Ce cauți aici?”, a întrebat ea cu voce blândă, însă băiețelul a început să plângă. După ce s-a liniștit Sammy a spus prin ce trecuse.

„Mama mea…E bolnavă… Primește medicamente de la una dintre prietenele ei, dar sunt scumpe. Nu e vina ei!”, a spus el..

„Știu, Sammy. Spune-mi ce s-a întâmplat„, a spus Victoria.

„M-a rugat să mă duc la mall și să cer bani de la oameni la ușă, dar eram atât de obosit… încât am adormit. Așa că m-am întors acasă, iar ea m-a întrebat: „Cât ai luat?”, așa că i-am spus „doi dolari”. Era foarte supărată”, a continuat băiatul.

„Apoi mi-a spus: „Dacă nu-mi aduci 50 de dolari, poți să dormi afară!”. Eu am spus: „Mamă… te rog, mami! Mi-e atât de foame! Dar ea a țipat la mine și mi-a spus să nu mă mai întorc niciodată”, și-a încheiat copilul povestea.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *