lun. iun. 17th, 2024

Nu este niciun secret că Prințesa de Wales iubește nespus copiii, o dovedesște la fiecare apariție publică. Tocmai de aceea, soția lui William este în al nouălea cer, după ce a aflat o veste minunată. Kate Middleton se pregătește pentru un nou bebeluș în familie. Mesajul adorabil transmis de fratele ei.

Un nou bebeluș în familia lui Kate Middleton

Mamă devotată pentru cei trei copii ai săi, este evident că Prințesa de Wales are lipici la cei mici. La fiecare apariție publică, nu ratează nicio ocazie de a interacționa cu micuții care așteaptă împreună cu părinții să o vadă. Le zâmbește și schimbă chiar câteva vorbe cu ei.

Acum, Kate Middleton se pregătește pentru un nou bebeluș în familie. Ea este deja mătușă, datorită surorii ei, Pippa. Ea și soțul ei, James Matthews, sunt părinții a trei copii: Arthur, Grace și Rose.

De această dată, a venit rândul fratelui său, James Middleton, să aducă un nou membru în familie. Fratele Prințesei de Wales este căsătorit cu franțuzoaica Alizée Thevenet. Cei doi se pregătesc cu pentru acest nou capitol al vieții, așteptând nerăbdători să adauge un „omuleț” în aventurile lor.

„Soare, mare și nisip. Prețuind momente ca acestea și abia așteptând să avem un nou omuleț alături de noi în aventurile noastre ”, a transmis James Middleton.

sursa aci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *