sâm. apr. 20th, 2024

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 33 WTA) s-a calificat în sferturile de finală de la US Open și i-a cucerit pe americani.

Sorana Cîrstea a învins-o pe elvențainca Belinda Bencic (26 de ani, locul 13 WTA), în cadrul optimilor de finală de la US Open, cu scorul de 6-3, 6-3, după o oră și 25 de minute de joc.

După această performanță, americanii au fost impresionați de prestația Soranei Cîrstea.

„Este ceva în terenurile de hard din Statele Unite care rezonează cu Cîrstea. În această primăvară, a ajuns în sferturile de finală la Indian Wells și în semifinale la Miami.

Șase din cele șapte victorii semnate împotriva unor jucătoare de top 10 WTA au venit pe hard”, se arată pe site-ul WTA.

În sferturile de finală de la US Open, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Karolina Muchova (27 de ani, locul 10 WTA, Cehia). Meciul se va disputa marți, 5 septembrie, nu mai devreme de ora 19:00, ora României.

Prima reacție a Soranei Cîrstea, după calificarea în sferturi la US Open

„Am un zâmbet larg pe față pentru că am muncit atât de mult în ultima vreme! Prea puțină lume știe ce e în spatele scenei, în spatele tenisului. Am avut și un suport solid din tribune, din partea românilor și nu numai! Vă mulțumesc tuturor! Sunteți deosebiți.

Este extraordinar. Întotdeauna mi-am dorit să performez aici. Au fost mulți ani cu multe suișuri și coborâșuri, dar iată că am fost răsplătită pentru munca mea! Sunt mulțumită de ceea ce am reușit în aceste zile, mi-am dorit să merg înainte, să fac totul cât mai bine.

Îmi plac condițiile de aici, îmi plac mingile, îmi place atmosfera. Totul a funcționat foarte bine. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat în această săptămână. Colaborarea cu Thomas Johansson a contat foarte mult, în ultima vreme am colaborat foarte bine și îi dedic victoria și lui, pentru că a fost alături de mine în momentele grele”, a spus Sorana Cîrstea, după meci.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *