lun. iun. 17th, 2024

Mai multe anchete au fost declanșate după tragedia din Crevedia, însă până acum nu există niciun suspect.

În prezent se fac cercetări în cadrul a două dosare penale, unul de distrugere având ca urmare un dezastru și celălalt pentru accident de muncă.

Anchetele vizează însă doar faptele, nu și vreo persoană până în acest moment. 

Primele percheziții deja au început duminică seară, la sediile firmelor care dețin această stație GPL.

Au fost la sediul respectiv mai mulți agenți de la Serviciul de investigații criminale, dar și de la Serviciul pentru Investigarea Criminalității Economice, pentru că anchetatorii vor să afle cu exactitate de ce acea stație de GPL încă funcționa, în ciuda faptului că au fost acolo mai multe controale și nu mai aveau aviz de funcționare încă din octombrie 2020. 

Cei de la ISU au sancționat această firmă în mai multe rânduri pentru că au constatat că acolo se desfășurau activități, chiar dacă nu aveau aviz pentru acest lucru. 

De altfel, au văzut și declarațiile localnicilor care povesteau că puteau merge la stația respectivă pentru a-și încărca buteliile de uz casnic, însă asta după ora 18:00.

Există mai multe anchete în acest moment: una deschisă de Parchetul General, o alta deschisă de Parchetul Militar care vizează acei pompieri care au fost răniți în misiune și, potrivit unor surse, o anchetă DNA în urma unei autosesizări.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *