lun. oct. 2nd, 2023

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai drăguțe cupluri din lumea showbizului. Deși cei doi se află la începutul relației, pare că drumul lor împreună este unul destul de promițător.

Cu toate acestea, vedeta de la Antena 1 nu este singura femeie celebră în preajma căreia sportivul a fost văzut. El a fost fotografiat și alături de Carmen Iohannis, soția președintelui. Iată ce legătură există între ei doi.

Prima Doamnă și iubitul Andreei Bălan au fost fotografiați împreună

Stând unul lângă altul, cu zâmbete largi și ținându-se de talie, Carmen Iohannis și Victor Cornea au fost fotografiați într-o ipostază relaxată.

Această imagine a captat imediat atenția, cu atât mai mult cu cât sportivul este printre puținii bărbați alături de care Prima Doamnă a României a fost văzută în public.

Pe lângă aceasta, Carmen Iohannis a fost surprinsă în tribune, oferindu-și sprijinul în timp ce îl susținea pe tenismen. Relația dintre cei doi este una strânsă și nu datează doar de azi, ci de ani. Întrebarea multora este: care este legătura dintre ei doi?

Ce relație există între Victor Cornea și Carmen Iohannis

Ei bine, iubitul Andreei Bălan este un celebru jucător de tenis, iar cuplul prezidențial împărtășește aceeași pasiune.

Președintele României a fost adeptul tenisului încă din anul 2010, iar ulterior, Carmen Iohannis și-a orientat și ea atenția către acest sport.

Ambii se antrenează la baza Pamira din Sibiu, sub îndrumarea lui Marius Vecerdea, antrenorul lui Victor Cornea și instructorul de tenis al cuplului prezidențial.

Astfel, partenerul Andreei Bălan se află de mult timp în preajma lui Carmen și a lui Klaus Iohannis, fiind implicați și într-o serie de partide de tenis împreună.

Cu doar câțiva ani în urmă, Victor Cornea făcea elogii abilităților sportive ale președintelui, menționând în mod special precizia dreptei sale. În acea perioadă, cei doi au fost surprinși în fotografii comune, iar Victor Cornea era descris ca fiind chiar „băiatul lui Iohannis”.

„Fotografia a fost făcută a două zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o «dreaptă corectă». Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, declara Victor Cornea, în urmă cu ceva timp.

De asemena, și Carmen Iohannis a avut ocazia să joace un joc amical cu celebrul tenismen, iar atunci când are ocazia, Prima Doamnă nu ratează nici oportunitatea de a urca în tribune pentru a-l susține pe partenerul Andreei Bălan.

În plus, Carmen Iohannis îl sprijină pe tânărul sportiv de mult timp și împărtășește cu drag bucuria fiecărei victorii a acestuia.

„Se bucură să poată să-l vadă și să-l susțină pe Victor. A venit să joace chiar și ea. Joacă de câteva luni, de aproximativ 5-6 luni, din iarnă. Îi place foarte mult. La început i-a fost mai greu, dar acum îi face plăcere.

O dată sau poate de două ori pe săptămână vine și face exercițiu fizic prin tenis. A fost și la meciul de Cupa Davis, și dacă s-a potrivit acum, i-a plăcut să-l vadă din nou pe Victor”, declara Marius Vecerdea, în urma unui meci al lui Victor Cornea vizionat și de partenera de viață a lui Klaus Iohannis.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *