lun. iun. 17th, 2024

Folclorului românesc, este în doliu, în urma unui terifiant accident petrecut în noapte de duminică spre luni, în județul Suceava. Patru artiști și-au găsit sfârșitul, după ce mașina în care se aflau a lovit în plin un stâlp de electricitate.

Tragicul accident care a curmat patru vieți

Accidentul a avut loc luni dimineață, la ora 03,35, pe raza comunei Dorna Candrenilor. Un autoturism Audi, care se deplasa din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate.

La ora tragediei, în autoturism se aflau cinci persoane. Trei dintre acestea au murit pe loc, iar al patrulea câteva ore mai târziu la spital, în Vatra Dornei. Cea de-a cincea persoană se află internat, cu răni grave.

Toate cele cinci persoane implicate în accident făceau parte din Ansamblului „Florile Bucovinei” din Rădăuți și se întorceau de la „Zilele orașului Târnăveni”, eveniment la care au urcat pe scenă și au susținut un moment artistic, potrivit RomâniaTV.

În accident au decedat Robert Ionel Mafteian (20 de ani), șoferul, Maria Bălan (26 ani), Ioana Tiperciuc (18 ani) și Andrei Pintilescu (31 de ani) – care a murit la spital. A cincea victimă, Ștefan Tanasiev, în vârstă de 29 de ani se află în stare gravă la spital.

„V-ați grăbit să ajungeți primii la Festivalul Îngerilor, acolo … sus … Vestea morții fulgerătoare a celor ce ne-au fost colegi și prieteni dragi ne-a lăsat un gol imens în suflete și în Familia Ansamblului Folcloric FLORILE BUCOVINEI. Suntem alături de familiile îndoliate la ceas de grea încercare … Drum lin către ceruri, dragii noștri dragi! Nu vă vom uita niciodată, MARIA, IOANA, ANDREI și ROBERT!”, au transmis reprezentanții Casei de Cultură Rădăuți.

Autoturismul a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate

Accidentul s-a produs luni dimineață, la ora 03,35, pe raza comunei Dorna Candrenilor.

„Luni dimineață, la ora 03:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din com. Dornești, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul, prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă, circulând pe DN 17 din com. Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani din localitățile Rădăuți și Marginea, jud. Suceava”, a transmis IPJ Suceava.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *