mie. iul. 17th, 2024

Charalambous este motivat de meciul cu Nordsjaelland din Conference League. Antrenorul de la FCSB se bucură că roș-albaștrii vor juca pe Ghencea.

Joi, de la ora 21:30, FCSB se va duela cu FC Nordsjaelland în turul trei preliminar din Conference League. Partida va avea loc pe stadionul Steaua din Ghencea. Roș-albaștrii sunt bucuroși că vor juca acasă, în fața zecilor de mii de fani.

Charalambous, motivat înaintea meciului din Conference League

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit la conferința de presă de dinaintea meciului cu Nordsjaelland. Charalambous este motivat de faptul că FCSB va juca pe Ghencea în Conference League, lucru care va aduce un plus în moralul echipei. Tehnicianul cipriot a vorbit despre condițiile partidei, dar și despre forma jucătorilor săi.

“Mâine avem meci european, trebuie să ne luăm echipamentul european, venim după rezultate bune care cred că ne vor ajuta pentru meciul de mâine. Jucătorii sunt într-o formă bună, am văzut asta în meciurile jucate, în special în ultimul, dar mâine va fi un meci diferit. Vor fi două jumătăți, așa cum spun eu, mâine începe prima, următoarea e în Danemarca. 

Ei au jucători tineri, cu calitate, unii au experiență, am analizat echipa, repet, sunt o echipă bună, dar am încredere în jucătorii mei, avem un lot bun, depinde de ceea ce facem teren. Cunoaștem și mai bine gazonul acum, vom avea fanii alături, i-am avut la ultimul meci și a fost o atmosferă incredibilă, vom da ce avem mai bun pentru a obține un rezultat avantajos astfel încât să ne fie folositor în returul din Danemarca.”, a declarat Charalambous.

FCSB, fericită ca joacă din nou în Ghencea

La conferința oficială, Charalambous a vorbit și despre cât de mult înseamnă pentru FCSB să joace din nou în Ghencea. Roș-albaștri sunt fericiți că vor juca pe stadionul Steaua și că vor avea fanii și galeria de partea lor. Antrenorul din Cipru a oferit și o reacție despre faptul că va fi al doilea meci în patru zile.

“Am văzut terenul în urmă cu trei zile, e în condiții foarte bune, suntem o echipă căreia îi place să joace fotbal, așa că e important să jucăm pe un gazon bun, acesta ne va ajuta. Suntem fericiți că jucăm în Ghencea, alt punct e că putem aduce mai mulți fani, e mai mare stadionul, iar atmosfera va fi mult mai bună.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *