lun. oct. 2nd, 2023

Este doliu în lumea literară, după decesul lui George Cușnarencu, considerat cel mai talentat al Generației ‘80! Celebrul scriitor a murit la vârsta de 72 de ani.

A murit scriitorul român George Cușnarencu

Așadar, ne-a mai părăsit un scriitor de senzație. Scriitorul George Cușnarencu a murit la vârsta de 72 de ani, însă nu sunt cunoscute circumstanțele în care a trecut în lumea celor drepți. A lăsat în urma sa doi copii, Vadim și Sandra, precum și cinci nepoți.

”A amuțit pe vecie glasul prietenului meu bun, George Cușnarencu, ăl cu care vânam lei! Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze cu drepții!”, a scris un prieten într-o postare pe contul de Facebook

Carieră fără cusur

Despre George Cușnarencu s-a spus că ar fi fost cel mai apreciat scriitor al anilor 80. S-a născut pe 27 ianuarier 1951, în Dorohoi, județul Botoșani, și după terminarea ciclului primar avea să urmeze cursurile universitare din cadrul Facultății de Limba și Literatura Română a Universității din București, până în 1977.

George Cușnarencu era un efervescent participant la cenaclurile literale, încă din studenție, sub egida ”Junimea”, din cadrul facultății, condus la acea vreme de remarcabilul profesor universitar și critic literar, Ovid S. Crohmălniceanu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *