sâm. apr. 20th, 2024

Anii trec, ne schimbă atât moral, dar mai ales fizic. La fel s-a întâmplat și în cazul fetiței din imagine, care acum este una dintre marile dive ale României. O cunoaște o țară întreagă, dar în fotografie o putem observa pe vremea când era doar o copilă care visa să crească.

O recunoști pe fetița din imagine?

Puțini o recunosc pe fetița din imagine. Acum este una dintre cele mai cunoscute femei din România, care se bucură de un succes formidabil. A ajuns la un nivel la care unii doar visează, dar nu a uitat de unde a plecat.

Este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV, cunoscută și peste hotare. În ciuda acestui fapt, vorbește cu drag de perioada copilăriei, din care a rămas cu multe amintiri plăcute.

„De Dero nu știu decât că făcea clabuc. Iar cu mașina de spălat mă plimba mama prin casă, deci nu știu pentru ce altceva era folosită. Aveam un coridor foarte lung, mama mă băga în mașina de spălat și mă plimba de la un capăt la altul.”, își amintește Andreea Esca cu mari emoții.

Dacă încă nu ți-ai dat seama cine este, îți dăm un indiciu: este simbolul ProTV. Când spui ProTV, te gândești prima dată la ea, pentru că a reușit să devină extrem de cunoscută.

Ei bine, este chiar Andreea Esca. A trăit multe experiențe plăcute de-a lungul vieții, dar perioada copilăriei o emoționează mereu. A avut parte de o copilărie de neuitat, de care s-a bucurat din plin.

Prezentatoarea TV, despre năzbâtiile din copilărie

Andreea Esca e o femeie serioasă acum, responsabilă și prezentabilă. În trecut, însă, a fost un copil care făcea năzbâtii și nu stătea locului o clipă. Nu regretă nimic, pentru că are ce povesti.

Printre altele, și-a amintit cum a plecat la scăldat și a ajuns și mult prea târziu, și fără încălțări. A primit o mustrare dură de la tatăl ei, pe care nu a uitat-o niciodată.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *