sâm. iun. 15th, 2024

Fata găsită moartă într-un parc din Mangalia, o tânără în vârstă de 18 ani, a fost omorâtă de cea mai bună prietenă, iar motivul i-a lăsat fără cuvinte pe anchetatori.

Potrivit unor surse, tânăra de 18 ani, din judeţul Vaslui, venise la mare împreună cu cea mai bună prietenă şi lucrau la un hotel din staţiunea Saturn.

Ambele erau cazate într-o cameră de hotel din Mangalia. Noaptea trecută, cele două s-au certat, iar dimineaţă, fata de 18 ani a fost găsită moartă, sub o bancă, într-un parc din Mangalia.

Poliţiştii au identificat-o pe victimă, iar ulterior au reuşit să afle şi în ce împrejurări a ajuns în Mangalia, ocazie cu care au aflat şi de cea mai bună prietenă. Aceasta a fost şi ea identificată şi dusă la Poliţia Mangalia pentru audieri.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cele două s-ar fi certat pentru că fata ucisă îşi înşela iubitul, iar cea mai bună prietenă a ei trebuia să mintă pentru ea.

După audierile de la Mangalia, suspecta principală în cazul crimei, tânăra în vârstă tot de 18 ani, va fi dusă la IPJ Constanţa, iar mâine va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *