sâm. apr. 20th, 2024

Solistul de muzică populară Ionuț Dolănescu se află în conflict cu vecinii săi, din strada Caimatei. Aceștia cer de urgență o anchetă, privind noile renovări, făcute de el, la casa moștenită de la Ion Dolănescu.

În tot acest scandal de proporții, intervine și Dragoș Dolănescu. Acesta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre posibilele intenții ale fratelui său, referitor la acest imobil, pentru care s-au luptat în instanță preț de 8 ani.

Acuzații grave, la adresa lui Ionuț Dolănescu, după renovarea casei

Casa din strada Caimatei, în care a locuit Ion Dolănescu, până în ultima lui clipă a vieții, a fost recent renovată și înălțată, după un plan deloc pe placul vecinilor, pe motiv că acum nu le mai intră soarele în casă. În plus, prețul locuințelor ar fi scăzut brusc.

Proprietarii apartamentelor din blocul învecinat sunt de părere că Ionuț nu ar fi respectat autorizația de construcție. Scandalul se mută, cum era de așteptat, și în justiție:

”Au fost afectate apartamentele, casa existentă nu mai are nicio legătură cu imobilul pe care îl vedeți dumneavoastră, iar pe partea de înălțime e o diferență de doi metri, care rezultă din transformarea podului în mansardă”, a spus, pentru PRO TV, avocata Narcisa Popescu, mandatara vecinilor lui Ionuț Dolănescu.

Ionuț Dolănescu se consideră nevinovat: ”Nu am viciat pe nimeni”

Ionuț Dolănescu, fiul cel mare al regretatului solist Ion Dolănescu, nu pare însă deloc afectat de tot acest scandal. Cu seninătate, el se apără:

„Nu am viciat pe nimeni și nu am adus niciun prejudiciu cuiva! Casa din Caimatei are înălțimea conform proiectului aprobat de PMB. (….) Am adus un specialist topo, care a măsurat casa, și există documentație care atestă acest lucru”, a declarat Ionuț Dolănescu, pentru PRO TV.

Dragoș Dolănescu intervine în scandal. Cine dormea, odinioară, în mansarda casei?

Contactat de reporterii Impact.ro, Dragoș Dolănescu, stabilit în Costa Rica, dar care și-a petrecut multe vacanțe, în casa din strada Caimatei, ne-a făcut câteva precizări, în exclusivitate pentru Impact.ro:

”Încăperile de sus, din mansarda veche, tata le folosea, erau, de fapt, camerele pentru angajați, pentru Tanti Flori, care ne ajuta la gătit, chiar și eu mai dormeam acolo, era mobilier, era mai liniște sus. Probabil că Ionuț acum și-a extins spațiul pentru că are și trei copii.

Dar, n-ar fi trebuit să facă asta, are destul spațiu, jos, la parter, are patru camere, dormitor, plus băi mari și bucătarie și două 2 sufragerii, casa are cam 500 de mp. În beci, tata ținea zarzavatul și vinul.

Cum o fi făcut însă Ionuț rost de acte, pentru mansardă, pentru a-și înălța casa? Dar, nu mă mai mir, poți face rost de aproape orice, dacă ești un nume. Drept dovadă că și drepturile de autor ale tatălui nostru, Ion Dolănescu, ar fi trebuit împărțite jumi-juma, dar a luat tot, pe motiv că el e solist”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *