lun. oct. 2nd, 2023

n bărbat din Suceava a ajuns directorul școlii în care mama lui lucrează ca femeie de serviciu, spre mândria acesteia. Povestea familiei Negru pare ca desprinsă din povești, cu o mamă care s-a chinuit mult până să își vadă cei trei copii împliniți și realizați.

Povestea de viață a unei femei de serviciu ajunsă cea mai mândră mamă

Elena Negru este femeie de serviciu la Școala „George Tofan” din localitatea Bilca, județul Suceava. Femeia a vorbit melancolică despre cum a fost premianta clasei, ba chiar a vrut să se facă învățătoare, însă a renunțat să își continue școlile după ce s-a căsătorit, astfel că a ajuns să termine doar liceul. Chiar și așa, Elena Negru și-a crescut copiii în spiritul educației și a muncit din greu pentru a le facilita studiile fără vreo dificultate.

Femeia are trei copii, cu toții absolvenți de facultate, realizați, la casele și cu familiile lor. Cel mai mare, Costică, fost elev al școlii pe care astăzi o conduce, lucrează alături de mama sa, fiindu-i recunoscător pentru toate sacrificiile făcute pentru ca el să studieze.

„Da, mama mea este femeie de serviciu. Cu banii câștigați aici, puținii, m-a ținut în școli, la liceu și la Universitatea de la Suceava. Am făcut Facultatea de Istorie și Geografie. Am 22 de ani de vechime în învățământ. Nu numai mama lucrează în școală. Și soția este alături de mine”, spune Costică Negru, directorul Școlii „George Tofan” din Bilca, Suceava, relatează stiridiaspora.ro

Și fiica cea mare a Elenei Negru este profesoară, într-o altă localitate, iar cea mică este consilier de probațiune, lucru care nu o poate face decât foarte mândră pe femeia de serviciu. Acum, ea plănuiește să se pensioneze, după o viață întreagă de muncă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *