lun. iun. 17th, 2024

Răsturnare de situaţie în cazul fetei ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Ce au aflat anchetatorii chiar în ziua înmormântării.

Răsturnare de situaţie în cazul fetei ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Ce au aflat anchetatorii chiar în ziua înmormântării.

Colegii Melisei, colegi care în loc să se bucure că a venit vacanța și să fie preocupație de liceul la care se vor înscrie, au fost nevoiți să meargă la înmormântare.

Colegii fetei ucise povestesc că elevii de la liceul militar, care a omorât-o în Grădin Botanică din Craiova cu sânge rece, de fapt, o urmărea de câteva luni și o amenințase. Sunt mărturii care au fost făcute pentru reporterii Antena 3 CNN, care au transmis de la înmormântarea copilei.

”Crima putea să fie prevenită. Vreau să vă spun că și eu am făcut Liceul Militar la Breaza, dar … alte vremuri. Acolo poate că dirigintele, poate comandantul de pluton, poate psihologul ar trebui să ne spună mai multe lucruri despre acest elev. Nu doar așa repede, că nu știu ce și nu știu cum.

În altă ordine de idei, un astfel de copil s-o fi născut ok, dar ceva l-a stricat: familia, anturajul, nu știu, necazurile  Eu cred că cel mai bine îl cunosc colegii lui de clasă.

Din informațiile care circulă în mass-media, fetița a sunat la 112 și a spus că a fost atacată din spate, de cineva cu o mască. Vă dați seama, păi ce minte diabolică să faci așa ceva? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *