sâm. apr. 20th, 2024

Radu Banciu a oferit o reacție neașteptată cu privire la noile acuzații de dopaj care i-au fost aduse Simonei Halep. Acesta s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin comentariile extrem de acide la adresa sportivei noastre.

Radu Banciu, mesaj ferm în noul caz de dopaj al Simonei Halep

Simona Halep este suspendată încă din toamna anului trecut, când a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, substanță folosită de regulă pentru tratarea anemiei asociate bolii cronice de rinichi, iar acum se confruntă cu o serie de nereguli în privința pașaportului biologic.

Chestionat pe marginea subiectului, Radu Banciu nu doar că nu s-a arătat deloc surprins de aceste acuzații, dar a afirmat cu tărie că lumea sportului nu este atât de curată precum pare. Potrivit spuselor sale, în curând vor fi făcute publice și mai multe astfel de cazuri.

„Este ca şi cum ai comenta o decizie de justiţie. Am văzut că au apărut noi acuzaţii de dopaj. Aşa este în lumea sportului. Dacă voi eraţi mai naivi şi aţi crezut în sportivi dintotdeauna, asta e. Eu zic că sunt încă multe de descoperit în lumea sportului, nu numai în tenis. Am spus multe despre acest subiect şi nu este important dacă îmi dă lumea dreptate sau nu. Nu am nicio bucurie pentru acest caz.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *