sâm. apr. 20th, 2024

Anamaria Prodan a trecut printr-un divorț dureros după 15 ani de căsnicie, iar viața i s-a schimbat radical de când nu mai este cu Laurențiu Reghecampf. Celebra impresară a căutat să se implice în cât mai multe proiecte și chiar a încercat să-și refacă viața, însă lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit ea.

Agentul FIFA a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate, despre Laurențiu Reghecampf, care nu îi vor cădea bine Corinei Caciuc.

Anamaria Prodan, declarații uluitoare

Anamaria Prodan și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță” și a făcut o serie de declarații despre relația cu Laurențiu Reghecampf.

Fosta vedetă Playboy este convinsă că antrenorul lui Neftchi Baku va continua să o iubească, chiar dacă și-a refăcut viața alături de o altă femeie.

Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană. Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine.

Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur. Nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel. Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu.”, a declarat Anamaria Prodan.

”Laur o să mă iubească toată viața lui”

Impresara a fost întrebată este dispusă să îi mai acorda o șansă lui Laurențiu Reghecampf, dar a ezitat să dea un răspuns concret.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *