lun. oct. 2nd, 2023

O româncă plecată la muncă în străinătate a ajuns să fie înșelată de un presupus iubit, pe care-l cunoscuse pe internet. Femeia a fost orbită de dragoste și i-a crezut toate minciunile, până a rămas fără bani în cont. Bărbatul i-a promis „un viitor împreună”, iar ea a mers pe încredere. Nici prin cap nu-i trecea ce avea s-o aștepte!

O româncă a plecat peste hotare pentru un trai mai bun. A cunoscut pe internet un bărbat, care i-a cheltuit toți banii de-a lungul anilor. A vorbit cu el pe internet, l-a crezut, fără să se gândească ce avea să pățească. Pentru naivitatea ei, românca a scos din buzunar 14.000 de euro. În zadar a încercat apoi să-i recupereze. După ce și-a dat seama că a fost înșelată, femeia a mers de urgență la autorități și le-a cerut ajutorul.

Și-a bătut joc de mine”, a spus femeia, scrie ziare.com.

Individul „îi cerea constant diverse sume de bani, fie cu titlu de împrumut, fie pentru a cumpăra obiecte pentru casă, fie, pur și simplu, pentru că avea nevoie”. L-a crezut orbește până a rămas cu conturile goale.

Evident, nu am putut crede că mă minte, câtă vreme îmi spunea mereu ce face cu banii, că investește în imobil tocmai pentru a avea unde să locuim împreună”, a mai spus aceasta.

Pe de altă parte, individul susține că nu a fost vorba despre o iubire între ei, ci doar despre prietenie. Chiar și așa, conversațiile de pe Messenger contrazic spusele bărbatului. Acesta le-ar fi spus oamenilor legii că a folosit banii respectiv s-o plimbe cu mașina, atunci când venea în țară.

Femeia și-a căutat dreptatea în instanță

Acum, păgubașa vrea să-și recupereze banii în instanță. Inițial, Judecătoria Câmpeni i-a dat dreptate, însă ulterior, în apel, Tribunalul Alba a respins acțiunea ei. Motivul ar fi că cei doi nu au încheiat un contract de împrumut.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *