lun. iun. 17th, 2024

Curtea de Apel Craiova a decis, în cursul zilei de marţi, în cazul Caracal! Inculpatul Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare. Cum arată decizia instanței.

  • Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare
  • Curtea de Apel Craiova a decis în cazul Caracal

În urmă cu câteva zile, noi detalii au ieșit la iveală în cazul Cracal. Se pare că bunicul Luizei Melencu a făcut dezvăluiri cu privire la Gheorghe Dincă.

  • Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare
  • Curtea de Apel Craiova a decis în cazul Caracal

Acesta a susținut că este sigur de faptul că procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism nu au spus lucrurile despre caz exact așa cum sunt. Mai mult decât atât, tot bunicul Luizei Melencu a precizat că tinerele ar fi fost duse de acuzat în America.

Nu suntem și nu am fost multumiți niciodată, după cum au decurs toate ședințele, timp de 3 ani de zile, la Tribunalul Slatina, iar acum am fost pasați pe mâna altor judecători, care încearcă pe toate căile posibile să le țină (faptele – n.r.) cât pot de departe de realitate. Noi bănuim că lucrurile nu stau așa cum au fost descrise de procurorii DIICOT în rechizitoriu.”, a spus bunicul Luizei Melencu, recent, potrivit realitatea.net.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *