mar. iul. 23rd, 2024

Luna aprilie a fost cea care i-a schimbat viața celebrei actrițe Monica Odagiu. Amintim că a provocat un accident grav, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viașa. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, vedeta a dezvăluit cum stau lucrurile acum, la aproape două luni de la tragedie. Aflăm de la ea că nici acum nu are liniște, are coșmaruri și nu poate trece peste scenele groaznice.

Monica Odagiu merge la psiholog după accident

În luna aprilie, Monica Odagiu a omorât, accidental, un om. Bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în fața mașinii pe care o conducea actrița în vârstă de 27 de ani. Deși nu sa-a dovedit a fi vinovată pentru cele întâmplate, vedeta nu a putut depăși acest episod care i-a schimbat complet viața și i-a luat liniște.

Monica a mărturisit pentru Playtech Știri că a apelat la ajutorul un specialist pentru a se simți mai bine după accident. Întrebată dacă și acum merge la terapie, a oferit un răspuns afirmativ și a explicat că doar așa a reușit să se mențină pe linia de plutire. Deși nu credea în ajutorul medicilor, a avut în jurul ei oameni care au convins-o să ia măsuri.

„Da. În toată această perioadă, în afară de terapeut, trebuie să mulțumesc și pe această cale tuturor oamenilor care au fost alături de mine, oameni cărora nu am cum să le mulțumesc vreodată pentru felul în care au fost acolo și care m-au sfătuit să merg la terapie, pentru că eu nu credeam neapărat în terapie, dar mi-au spus că ar cam fi cazul și am simțit și eu asta. În prezent merg în continuare, mă ține pe linia de plutire, sunt funcțională după cum puteți observa, nopțile sunt mai grele, dar sunt ok.”, a declarat Monica pentru Playtech.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *