joi. apr. 25th, 2024

De-a lungul multor ani, Vera Putina a pretins că este mama adevărată a lui Vladimir Putin, actualul lider de la Moscova. Potrivit relatărilor, se spune că Putin ar fi rezultat dintr-o aventură pe care Vera a avut-o cu un bărbat căsătorit. Cu toate acestea, Vladimir Putin a negat ferm aceste afirmații pe parcursul timpului.

Vera Putina a murit

Conform publicației britanice Mirror, s-a aflat joi că presupusa mamă biologică a lui Putin, Vera Putina, a murit în sărăcie în Tbilisi, capitala Georgiei. De-a lungul anilor, Vera a afirmat că Putin este fiul ei, rezultat în urma unei relații pe care a avut-o cu un bărbat căsătorit.

Pe parcursul vieții, Vera Putina a dezvăluit că l-a trimis pe Putin în Rusia atunci când acesta avea doar 10 ani. Se spune că președintele rus a avut o copilărie dificilă, marcată de abuzuri și neglijență din partea tatălui său vitreg, Georgi, în orașul Metekhi, din Georgia.

Vera a afirmat că l-a trimis pe Vladimir Putin să locuiască cu bunicii săi în Ochyor, Rusia, din cauza abuzurilor pe care le-a suferit în copilărie. Aceasta a afirmat în timpul vieții că îl alinta pe liderul rus „Vova”, iar cu toate că regimul de la Moscova a respins vehement aceste afirmații, considerându-le „o prostie”, femeia a prezentat în timp mai multe fotografii în care susținea că acestea sunt cu „fiul ei”. În plus, există o asemănare izbitoare între persoană din fotografiile respective și liderul rus.

Potrivit celor mai recente informații, după o perioadă lungă de sărăcie, Vera a încetat din viață la vârsta de 97 de ani. Într-unul dintre interviurile sale, ea si-a exprimat dorința de a nu muri fără că „Vova” (n.r. Vladimir Putin) să o vadă și să îi vorbească măcar o dată.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *