mie. iul. 17th, 2024

Federația Rusă a fost atacată! Guvernatorul regiunii Belgorod spune că situația nu este deloc una roz, subliniind că, în urma atacurilor, opt persoane au fost rănite. De asemenea, el a mai spus că autoritățile au inițiat evacuarea copiilor din unele districtele de frontieră.

Joi, guvernatorul regiunii Belgorod din Rusia a raportat că un oraș numit Shebekino, situat la granița cu Ucraina, a fost supus unei serii de atacuri prelungite și continue, soldate cu opt răniți. Viaceslav Gladkov, guvernatorul local, s-a exprimat pe rețeaua Telegram că Shebekino se confruntă cu atacuri neîncetate cu lansatoare de rachete, acuzând forțele ucrainene că au vizat atât centrul orașului, cât și zonele din jurul acestuia.

Inițial, guvernatorii au raportat un bilanț de cinci morți, printre care și un polițist care a fost rănit.

Gladkov și-a exprimat îngrijorarea pentru siguranța vieților civile, în special în Shebekino și în satele învecinate. El a menționat că vor fi organizate evacuări odată ce situația se va stabiliza.

Potrivit guvernatorului, forțele inamice nu s-au infiltrat încă pe teritoriul regiunii Belgorod, dar în prezent au loc atacuri ample și în forță.

Rusia evacuează copii după un bombardament în apropiere de granița cu Ucraina

Ca răspuns la intensificarea bombardamentelor în regiunea de frontieră Belgorod, Rusia a anunțat evacuarea a numeroși copii din satele din jur. Situația din regiune a fost considerată alarmantă de către Kremlin.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *