lun. iun. 17th, 2024

Gigi Becali nu glumeşte. Latifundiarul din Pipera insistă pentru achiziţionarea lui Vlad Chiricheş şi a pus pe masă o ofertă generoasă pentru fundaşul lui Cremonese. Dacă va accepta să revină la FCSB, Chiricheş va câştiga lunar 30.000 de euro pe lună, mult totuşi sub salariul pe care îl încasează în Italia.

După ce i-a disponibilizat pe estonul Joonas Tamm şi pe Iulian Cristea, Becali caută cu disperare să întărească centrul defensivei. De mai multe zile, omul cu banii de la FCSB se află în contact cu Chiricheş şi speră să-l convingă pe acesta să revină la gruparea roş-albastră.

Chiricheş a cerut timp de gândire

Experimentatul fotbalist în vârstă de 33 de ani mai are contract valabil cu Cremonese pentru încă un sezon. Becali crede totuşi că Vlad Chiricheş va primi acceptul din partea italienilor de a pleca gratis încă din această vară. Cremonese a retrogradat în Serie B, iar trupa din „Cizmă” vrea să scape de jucătorii cu salarii mari.

Chiricheş a cerut timp de gândire şi a promis că va da un răspuns până la sfârşitul acestei săptămâni. Internaţionalul tricolor, care are o remuneraţie de un milion de euro pe sezon la Cremonese, a fost tentat să refuze iniţial oferta sosită pe numele său de la Bucureşti.

Moruţan şi Chipciu, alte două ţinte ale lui Becali

Pe lângă Chiricheş, FCSB încearcă să-i readucă la echipă şi pe Olimpiu Moruţan şi Alex Chipciu. Şansele ca Moruţan să revină la trupa roş-albastră sunt însă foarte mici. Acesta se află sub angajament cu Galatasaray, iar turcii nu vor să-l cedeze cu mai puţin de cinci milioane şi jumătate de euro.

Chipciu nu este nici el liber de contract. Potrivit informaţiilor venite dinspre oficialii de la U Cluj, Chipciu este mulţumit la gruparea de la poalele Feleacului şi e tentat să rămână la Cluj şi în ediţia viitoare a Superligii.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *