sâm. apr. 20th, 2024

Sunt momente grele în familia lui Ionuț Dolănescu! Impact.ro a aflat în exclusivitate că celebrul cântăreț trece prin momente dificile, după ce unchiul său urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale riscante. Păun Dolănescu este unul dintre frații regretatului interpret Ion Dolănescu.

Momente grele în familia lui Ionuț Dolănescu

Update:

Medicii au ieșit din sala de operații și au anunțat familia lui Păun Dolănescu că intervenția chirurgicală a fost un adevărat succes, iar pacientul este în afara oricărui pericol!

Știre inițială: 

Așadar, familia lui Ionuț Dolănescu trece prin clipe grele în acest moment. Unchiul lui Ionuț Dolănescu, Păun Dolănescu, urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale riscante. Bărbatul are un hetamom la cap, iar chirurgii vor interveni pentru scoaterea acestuia.

Bărbatul se află internat într-un spital din București, iar familia întreagă se roagă în acest moment pentru ca operația să fie un succes, iar Păun Dolănescu să se însănătoșească. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Impact.ro, bărbatul este pregătit în acest moment pentru intervenția chirurgicală.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *