mar. iul. 23rd, 2024

Anna Kasprzak (33 de ani), vicecampioană europeană la echitație cu echipa Danemarcei, este cunoscută pentru succesul său în acest domeniu. Ea este considerată una dintre cele mai talentate și influențe personalități din lumea echitației și are o avere destul de generoasă.

O avere mai mare decât a lui Mesi și Ronaldo la un loc

Potrivit unui articol publicat în Marca, se susține că Anna Kasprzak ar deține o avere mai mare decât Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cele mai importante nume din fotbalul mondial în ultimii 20 de ani. Conform estimărilor, Leo Messi are o avere netă de aproximativ 550 de milioane de euro, în timp ce Cristiano Ronaldo ar avea în jur de 370 de milioane de euro net. Împreună, aceste sume ajung la aproximativ 920 de milioane de euro, iar în articolul în cauza se sugerează ca Anna Kasprzak ar deține o avere mai mare decât această sumă. Vicecampioana europeană la echitație cu echipa Danemarcei, Anna Kasprzak, se află în posesia unei averi de aproximativ un miliard de euro.

Anna Kasprzak, în calitate de călăreț și sportiv de înalt nivel, a avut o carieră impresionantă în lumea echitației. În 2017, ea a devenit vicecampioană europeană la călărie, reprezentând echipa Danemarcei. Acest rezultat remarcabil reflectă talentul și dedicarea sa în acest sport. Pe lângă performanța sa la Campionatele Europene, Anna Kasprzak a avut și o prezență la Jocurile Olimpice. Aceasta a participat la edițiile din 2012, desfășurate la Londra, și 2016. La Olimpiada de la Londra, Anna a obținut o poziție de onoare, terminând pe locul 4 în competiția sa. Acesta a fost cel mai bun rezultat al său la Jocurile Olimpice, confirmând calitățile sale că sportiv de elită.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *