sâm. apr. 20th, 2024

Fanii boxului erau convinși că un „călător în timp” a fost prezent la lupta lui Mike Tyson cu Peter McNeeley din 1995, după ce au observat ceea ce părea a fi un spectator care înregistrează cu un smartphone, în timpul meciului. De fapt, este vorba de o cameră video Dycam Logitech, scrie Daily Star.
Meciul de pe 19 august 1995, organizat la Las Vegas, marca revenirea lui „Iron Mike” în boxul profesionist, după patru ani de absență, din cauza arestării sale, din 1991, și a condamnării ulterioare pentru viol (1992, Tyson a executat trei ani de închisoare). Lupta a durat doar 89 de secunde, Tyson obținând o victorie ușoară, prin descalificare, după ce McNeeley a fost pus de două ori la podea în prima repriză. Antrenorul Vinnie Vecchione a aruncat prosopul.
La aproape 30 de ani de la disputarea meciului, care a avut un succes financiar răsunător (încasări de 96 de milioane de dolari la nivel mondial, inclusiv 63 de milioane de dolari în sistermul pay-per-view), o teorie a conspirației a apărut în jurul unui fan, care părea să înregistreze lupta cu un „smartphone modern”.
„Să lăsăm călătoria în timp pentru filme” „Călătorul în timp” prezent la partida lui Tyson a fost „demascat” de canalul de YouTube Inside Edițion

Spectatorul care filma cu un „smartphone modern” la meciul de box disputat de Mike Tyson în 1995, mister deslușit

Camera video de la Dycam Logitech

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *