mar. iul. 23rd, 2024

Înaintea partidelor cu Elveția și Kosovo din preliminariile Euro 2024, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a găsit un titular pentru echipa națională.

Naționala României își continuă parcursul din preliminariile Euro 2024 cu două partide extrem de importante, care pot fi decisive în ecuația calificării. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu vor întâlni Kosovo pe 16 iunie și Elveția pe 19 iunie, ambele jocuri în deplasare, iar selecționerul a anunțat deja lista preliminară a stranierilor, de pe care nu lipsește Ianis Hagi.

Mihai Stoichiță l-ar chema la echipa națională pe Borza de la Farul: „S-a remarcat etapă de etapă”

Lotul urmează a fi completat cu fotbaliști care evoluează în campionatul intern și deja au început discuțiile pe tema „cine nu ar trebui să lipsească”. Iar din ce în ce mai multe voci cer să fie convocați cât mai mulți jucători de la campioana Farul, în special Borza.

Despre prezența fundașului stânga al „marinarilor” la echipa națională a vorbit și Mihai Stoichiță în emisiuunea FANATIK SUPERLIGA. Directorul tehnic al FRF este un simpatizant al lui Borza și a enumerat câteva dintre motivele care ar recomanda convocarea sa.

„Borza face parte din triunghiul care a dus Farul la evoluțiile pe care le-am văzut în ultima vreme. Borza, Grameni, Munteanu… Dacă vă uitați la acest triunghi, Borza fundaș stânga, Grameni inter stâng și Munteanu care fugea din vârf în zona stângă, a fost cea mai periculoasă zonă…

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *