mie. iul. 17th, 2024

Gigi Becali vrea să detoneze bomba în perioada de mercato şi să îl aducă înapoi la FCSB pe Florin Tănase. De ce depinde mutarea şi ce plan are latifundiarul.

FCSB a ratat din nou titlul în SuperLiga. La 2-0 pe terenul Farului, roş-albaştrii erau în pole position pentru campionat, dar “marinarii” lui Hagi au întors spectaculos scorul şi au încheiat socotelile pentru titlu cu o etapă înainte de final.

Florin Tănase înapoi la FCSB!? Gigi Becali insistă pentru întoarcerea căpitanului

Totul s-a întâmplat sub privirile lui Florin Tănase, fost jucător atât la FCSB, cât şi la Farul. Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali insistă pentru întoarcerea căpitanului la FCSB, după doar un sezon petrecut în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira.

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dezvăluit că încearcă repatrierea unui jucător care nu mai e dorit la echipa la care evoluează acum. Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie jucătorul care stătea lângă el la intervenţia telefonică, FANATIK a aflat că este vorba chiar de Florin Tănase:

“Poate vine un fost jucător de-al meu. Acolo văd că nu îl mai vor ăia. Nu pot să vă spun. E lângă mine şi zice băiatul să nu zic, că are probleme după aia. Nu pot să zic: «Nea Gigi, nu spune că am belele acolo». Vrea să ia şi el jumătate din salarii a luat”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *